“Δένει” τον Φερέιρα ο ΟΦΗ μέχρι το 2023!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 21χρονου “διαμαντιού” και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φερέιρα με τον ΟΦΗ να προχωράει σε ένα σπουδαίο deal με την πλευρά του Βραζιλιάνου και την Κουρίκο.

Τo Gentikoule είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις από τον περασμένο Μάρτη όταν όλοι έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 21χρονο εξτρέμ που ήρθε στην Ελλάδα τον Γενάρη και αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις της Σούπερ Λιγκ. Πλέον, είναι γνωστό εδώ και καιρό πως απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ θα “δέσει” τον 21χρονο Βραζιλιάνο με τετραετές συμβόλαιο.

Όπερ και σημαίνει πως ο Φερέιρα θα υπογράψει μέχρι το 2023 με τον ΟΦΗ να προχωράει σε ένα σπουδαίο deal με πολλαπλά κέρδη για τα επόμενα χρόνια. Διατηρεί στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια μεταπωλητική αξία, παράλληλα κόβει την όρεξη – με την παρουσία 4ετους συμβολαίου – σε κάθε επίδοξο μνηστήρα ενώ και ο ίδιος ο Φερέιρα μπορεί πλέον να έχει το μυαλό του απόλυτα συγκεντρωμένο στην ομάδα.