“Θέλω να δω όλη την Θύρα 4 να φοράει φανέλες με το όνομα μου”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντίλ Ναμπί έπαιξε το παιχνίδι των… “ερωταπαντήσεων” μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram όπου δεν έκρυψε, για ακόμα μια φορά, το δέσιμο του με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Ο Άγγλος μέσος ήταν το πρόσωπο της χρονιάς για τον ΟΦΗ με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πλατανιά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς είναι φαν των social media, και έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να τον ανακρίνει κάνοντας του αρκετές ερωτήσεις.

Μάλιστα, στην συζήτηση μπήκαν και οπαδοί άλλων ομάδων όπως του Άρη, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με τον ίδιο να δηλώνει αφοσιωμένος στον ΟΦΗ. “Αγαπάω την οικογένεια του ΟΦΗ και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά έχοντας στόχο να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ” τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντίλ Ναμπί.

Παράλληλα δεν έκρυψε και τον θαυμασμό του για την Κρήτη και τον κόσμο του ΟΦΗ. Παρότι το γκολ κόντρα στον Πλατανιά ήταν το πιο κομβικό της χρονιάς, ο Αντίλ Ναμπί ξεχώρισε ως το καλύτερο αυτό που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ “έσταζε μέλι” για την Κρήτη.“Το νησί είναι πανέμορφο και ο κόσμος απίστευτος” απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Για τον κόσμο του ΟΦΗ σχολίασε πως “η Θύρα 4 έχει μεγάλο πάθος και αγαπάει πολύ την ομάδα. Ευχαριστώ για τον σεβασμό και την υποστήριξη σας. Θέλω να δω την Θύρα 4 να φοράει φανέλες με το όνομα μου”.