“Ιστορικές στιγμές για την Κουρίκο – πούλησε παίκτη στην Ευρώπη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα eternos.cl φιλοξενεί δηλώσεις του Φερέιρα που αποχαιρέτησε την Κουρίκο με συγκίνηση ενώ οι Χιλιανοί κάνουν λόγο για ιστορικές στιγμές για τον σύλλογο.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως έχει αποκαλύψει το Gentikoule και το οποίο επιβεβαιώνουν οι Χιλιανοί αναφέροντας την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Παράλληλα όμως κάνουν λόγο για ιστορικές στιγμές για την Κουρίκο Ουνίδο: “Είναι ιστορία! Η Κουρίκο Ουνίδο για πρώτη φορά στην μικρή ιστορία της κατόρθωσε να πουλήσει απευθείας έναν παίκτη στην “Γηραιά Ήπειρο”. Ο Φελίπε Σόουζα έφτασε στο Κουρίκο τον Ιούνιο του 2016 σε ηλικία 18 χρονών και αποχωρεί μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα”.

Μάλιστα η ιστοσελίδα της Χιλής φιλοξενεί και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ που δεν κρύβει την συγκίνηση του για την αποχώρηση του από την Κουρίκο Ουνίδο: “Θέλω να πάω ψηλά. Η Κουρίκο Ουνίδο μου έδωσε τα πάντα. Ήρθα με την ελπίδα να δημιουργήσω προσδοκίες για εμένα και την οικογένεια μου και η Κουρίκο μου έδωσε μεγάλη βοήθεια σε αυτό. Αυτό έμαθα από όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Τις αξίες της οικογένειας. Οι προπονητές μου, οι συμπαίκτες μου – όλοι με βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτό το χρονικό διάστημα που έλειπα από την οικογένεια μου. Ήταν δύσκολο να αφήσω την πατρίδα μου σε τόσο μικρή ηλικία όμως το άξιζε. Ευχαριστώ τον Θεό”.

Ο Φερέιρα που βρίσκεται στην Βραζιλία, θα έρθει απευθείας στην Ελλάδα, δεν θα επιστρέψει στην Χιλή και όπως λέει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός “δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω για το Κουρίκο πριν πάω στην Ελλάδα, θα ήταν κάτι πολύ όμορφο για να δω ξανά όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Είμαι υποχρεωμένος σε όλους, έφυγα από εδώ που έμαθα τα πάντα από την Κουρίκο. Δεν ήταν εύκολο όμως είμαι χαρούμενος. Πρέπει να συνεχίσω να μαθαίνω, έχω ακόμα μεγάλο δρόμο μπροστά μου, ευχαριστώ την Κουρίκο από την καρδιά μου. Ο Θεός να σας έχει καλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook