Ο Γιακουμάκης ξεκίνησε με την ΑΕΚ αλλά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έδωσε το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ όμως περισσότερο είναι στην έξοδο παρά στην παραμονή.

Ο 25χρονος επιθετικός ήταν παρών ήταν στην προετοιμασία της ΑΕΚ ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν. Ο “Γιακούμ” ενδεχομένως και να πάει στην Πολωνία, λόγω έλλειψης επιθετικών στο ρόστερ της ΑΕΚ, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει.

Ως γνωστόν, ο Γιακουμάκης αγωνίστηκε δανεικός με τον ΟΦΗ να έχει την οψιόν αγοράς του για το φετινό καλοκαίρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει περιθώριο να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Γιακουμάκη μέχρι και τις αρχές Αυγούστου εν αντιθέσει με την περίπτωση του Φερέιρα που είχε περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Κατά συνέπεια, είναι μια υπόθεση που περισσότερο παραμένει ανοικτή παρά δυσκολεύει για τον ΟΦΗ. Απλά, όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, απαιτεί χρόνο, υπομονή και σωστούς χειρισμούς προκειμένου ο Γιώργος Γιακουμάκης να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ και τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook