Σαν να μην έφυγε ποτέ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Είναι πλέον γεγονός. Ο Δημήτρης Μάνος τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ, βάζοντας έτσι…. φωτιά στον κόσμο της ομάδας που τον περίμενε από τον Ιανουάριο.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που έφυγε το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό δεν ξέχασε τον ΟΦΗ και πάντα αναφερόταν σε αυτόν δείχνοντας την αγάπη του και την επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει.

Τον Ιανουάριο η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε προσπάθεια να τον πάρει και πάλι, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τώρα 28 Ιουνίου ο ΟΦΗ έρχεται σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ξανά κάνει δικό του ένα παίκτη που βοήθησε τα μέγιστα στο να ανέβει η ομάδα στην Super League αφού μην ξεχνάμε ήταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Άπαντες πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να ξαναδούν έναν παίκτη που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι με τα “ασπρόμαυρα” τη νέα χρονιά για να προσφέρει στην ομάδα το κάτι παραπάνω στους νέους στόχους.

Σίγουρα ο Δημήτρης Μάνος μπορεί να πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το μυαλό του και η καρδιά του δεν έφυγαν ποτέ από τον ΟΦΗ και το “Γεντί Κουλέ” αφού οι στιγμές που έζησε ήταν μοναδικές!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook