Δημήτρης Μάνος: Από τον ΟΦΗ των “πέτρινων χρόνων”, στον ΟΦΗ της νέας εποχής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Μάνος, μετά από διάλειμμα ενός χρόνου επιστρέφει εκεί που θεωρεί ποδοσφαιρικό του σπίτι και το οποίο δεν παράτησε ποτέ του.

Ο 25χρονος επιθετικός ήρθε στην Κρήτη, για πρώτη φορά, για λογαριασμό του Εργοτέλη ωστόσο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που έμελλε να δεθεί περισσότερο από κάθε άλλη που έχει αγωνιστεί. Και τον περασμένο Γενάρη η δική του θέληση ήταν να κατέβει στο Ηράκλειο και να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Και με την επιστροφή του 25χρονου επιθετικού στον ΟΦΗ, μπορούμε να πούμε πως αποκαταστάθηκε και μια προσωπική αδικία: Ο Μάνος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, σκόραρε γκολ με το τσουβάλι παίζοντας στα “πέτρινα χρόνια” της ομάδας. Σε μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα, που δεν ήξερε τι έφερνε η επόμενη μέρα και η οποία έφτασε ένα σημείο πριν την διάλυση.

Και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έμεινε πέρυσι όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ποιος μπορούσε να του εγγυηθεί πως η ομάδα δεν θα “έσκαγε” μετά από μερικούς μήνες ή μέσα στον επόμενο χρόνο; Και υπό αυτές τις συνθήκες ποιος θα μπορούσε να τον αδικήσει για την επιλογή του να πάει στον ΟΣΦΠ;

Έναν χρόνο επέστρεψε. Και είναι από εκείνους που άξιζε, όσο λίγοι, να αγωνιστούν στον ΟΦΗ της νέας εποχής αφού πέρασε δύο χρόνια σε εκείνον των πέτρινων χρόνων δίνοντας το 101% του εαυτού του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook