Φιλικό του ΟΦΗ με τον Άγιαξ ανακοίνωσαν οι Ολλανδοί!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ευκαιρία να δώσει το πιο σπουδαίο φιλικό των τελευταίων χρόνων θα έχει ο ΟΦΗ που σύμφωνα με τους Ολλανδούς θα αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο σύλλογος S.V.Epe που έχει αθλητικό κέντρο λίγα χιλιόμετρα μακρυά από το Άπελντορν, θα φιλοξενήσει φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον θρυλικό “Αίαντα”.

Το φιλικό, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 3.00 ώρα Ελλάδας και ήδη οι Ολλανδοί έχουν ξεκινήσει την ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων. Στην ανακοίνωση της διεξαγωγής του φιλικού γίνεται η αναφορά ότι ο Άγιαξ θα αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα κόντρα στον ΟΦΗ που βεβαίως θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στην ομάδα που φέτος έφτασε στους “4” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα φιλικό με πολύ μεγάλη σημασία για τον ΟΦΗ και το οποίο αναδεικνύει και τις δυνατές σχέσεις που έχει στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την λίστα με τα φιλικά που θα δώσει στην Ολλανδία ωστόσο από την άλλη πρόκειται για επίσημες ανακοινώσεις (μιλώντας για την πλευρά των Ολλανδών).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook