Ο Μαχλάς αποθεώνει τον Μάντζιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς πλέκει το εγκώμιο του Βαγγέλη Μάντζιου και τονίζει ότι υπάρχουν στην ομάδα Έλληνες ποδοσφαιριστές που αξίζουν να κληθούν στην εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε στον Sentra και αναφερόμενος στον 28χρονο επιθετικό είπε ότι “ο Μάντζιος παίζει μόνο στο 50%” δείχνοντας πόσο πιστεύει στην αξία του υψηλόσωμου φορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς

Για το αν χαμογελάει πλέον σε μια «περίεργη» χρονιά για τον ΟΦΗ:«Είναι περίεργο να «γελάσω», αλλά να χαρούμε κι εμείς λίγο…»

Για το χθεσινό 3-1 επί της ΑΕΚ:«Βγάζουμε αυτό που λέει η ομάδα. Το βγάζουμε και πολύ γρηγορότερα από ότι πρέπει. Κάναμε και λίγο πλάκα χθες μετά το ματς, λέγαμε να παίζουμε καλά, αλλά όχι πολύ καλά. Τρομάζει να έρχονται αποτελέσματα πιο γρήγορα. Έχουμε ομάδα, προπονητή, κόσμο και όλα αυτά που χρειάζονται».

Για τη «δύναμη» του ΟΦΗ: «Μετράει η πάστα χαρακτήρων που υπάρχει και ο κορμός που έχει φτιαχτεί από το δεύτερο μέρος της περσινής σεζόν στη Β΄ εθνική. Ήρθα παιδιά με εικόνες και εμπειρίες από την Α΄ εθνική. Υπάρχει τρομερό κλίμα, αλλά χωρίς τη συμβουλή του συγκεκριμένου προπονητή, καθώς αυτός είναι η αιτία που δέθηκε η ομάδα και τα αποτελέσματα έρχονται πιο γρήγορα».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Παίζεις με μια μεγάλη ομάδα, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα παρότι περνά δύσκολες στιγμές. Έχουμε όμως να κάνουμε και με ποδόσφαιρο. Εχθές κέρδισαν το ματς καθαρά οι δικοί μας παίκτες. Δεν φοβήθηκα επ ουδενί ότι μπορούσαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει από οποιαδήποτε ομάδα αποτέλεσμα. Μετράει και η ψυχολογία. Με τα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και χθες σε κάνει να ελπίζεις. Μπορεί όμως, να φας και καμιά σφαλιάρα. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Είναι καλό να κρατάς ισορροπίες. Δεν παίζουμε με μια ομάδα απλή, παίζουμε με τον Ολυμπιακό, που μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι οι καλύτερες ομάδες, πολύ επικίνδυνο αν δεν προσέξεις».

Για τον Βαγγέλη Μάντζιο: «Ο Βαγγέλης διψάει να αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης. Ακόμα παίζει με το 50% των δυνατοτήτων του. Θα κάνει πολλά και μεγάλα πράγματα. Έχουμε δύο-τρεις παίκτες (σ.σ. Παπουλής) που μπορούν να πλαισιώσουν την εθνική ομάδα. Ο Ταυλαρίδης δείχνει ποιος είναι. Πέρασε δύσκολα στη Λάρισα».

Για τα πανό πολιτικού περιεχομένου στα γήπεδα: «Είχαμε ένα τρίλεπτο-πεντάλεπτο, αλλά δεν ήταν κάτι που να δημιουργήσει άσχημα πράγματα. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι γεγονός πως έχει επηρεάσει τους πάντες και στο γήπεδο, επειδή προβάλλεται μέσω της τηλεόρασης, θέλουν να περάσουν το θέμα. Δεν είναι ωραίο να το βλέπεις, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook