Πάει για την ανατροπή με Βέρα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έφεση για την απόφαση που πήρε η UEFA και άναψε το κόκκινο φως σε Βέρα Ίσις άσκησε ο Χιλιανός τεχνικός με τον ΟΦΗ να κυνηγάει το θέμα μέχρι τέλος στέλνοντας δικηγόρους στην συνεδρίαση.

Ο Χιλιανός τεχνικός άσκησε έφεση στην UEFA για την απόφαση που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον αναμένεται να συζητηθεί στην συνεδρίαση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες και ίσως μέχρι την Παρασκευή να έχουμε εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Στον ΟΦΗ δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση αυτή και την… κυνηγάνε μέχρι τέλος, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα θα στείλει δύο δικηγόρους οι οποίοι θα παραστούν στην συνεδρίαση της UEFA και θα εκπροσωπήσουν την ομάδα για αυτό το σημαντικό θέμα.

Σίγουρα είναι ένα προσωπικό στοίχημα για τον Γιάννη Σαμαρά αυτή η υπόθεση, αφού και στις δηλώσεις του πριν την “πρώτη” τόνισε πως ήταν άδικη η απόφαση για την απομάκρυνση του Βέρα από τον πάγκο της ομάδας.

Στον ΟΦΗ “καίγονται” για το θέμα αυτό και σίγουρα μέσα στην εβδομάδα ίσως να υπάρξουν εξελίξεις μετά την έφεση από τον ίδιο τον Βέρα προς την UEFA για το μέλλον του στην ομάδα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ έχει έρθει πολύ κοντά σε προπονητή από το εξωτερικό, ωστόσο η περίπτωση του θα προχωρήσει εφόσον δεν δικαιωθεί από την UEFA η έφεση του Βέρα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook