Γαλανόπουλος: «Μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και για τους στόχους του ΟΦΗ μίλησε ο Άρης Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 30χρονος αμυντικός στον NovaΣΠΟΡ FM

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ 
«Ήταν σημαντική η νίκη που πετύχαμε. Είχαμε πολλά οφέλη ψυχολογικά και βαθμολογικά από αυτό το αποτέλεσμα. Από σήμερα, όμως, ξεκινάει μία νέα εβδομάδα και το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι (με τον Ολυμπιακό). Είναι σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα μου δημιουργεί ευκαιρίες. Η κάθε ομάδα έχει την τακτική της και επιλέγει πως θα αγωνιστεί. Θεωρώ ότι προσπαθούμε να βγάζουμε μία εικόνα πως είμαστε μια οργανωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο και να δείχνουμε όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Στόχος μας είναι οι καλές εμφανίσεις».

Για τα όσα πέρασε ο ΟΦΗ
«Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, το οποίο μας επηρέασε αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι. Μέχρι να μάθουμε που θα αγωνιστούμε ήταν δύσκολο για εμάς. Το θετικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πως ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό μέρος. Μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι στιγμής μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και η διοίκηση ασχολείται με τα υπόλοιπα».

Για τον Λεονάρντο, τον οποίο κλήθηκε να προσέξει 
«Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Για τη θέση που αγωνίζεται, είναι ένας από τους δύο-τρεις καλύτερους αυτή τη στιγμή. Προσπαθούμε με καλές συνεργασίες να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας. Θέλουμε να έχουμε συνοχή ως ομάδα».

Για τη χθεσινή εμφάνιση του Βαγγέλη Μάντζιου
«Πέρασε μία πολύ δύσκολη σεζόν πέρυσι. Έχει βάλει στοίχημα να επανέλθει. Είναι σε καλή ηλικία και μπορεί να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο. Εγώ ως συμπαίκτης του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του και να διακριθεί στον ΟΦΗ».

Για το αγωνιστικό πρόβλημα της ΑΕΚ 
«Η ήττα της ΑΕΚ οφείλεται στην πολύ καλή εμφάνιση του ΟΦΗ. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και προσπαθούμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook