Τα επόμενα βήματα του ΟΦΗ: Κωδικός “στόπερ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την μεταγραφή του Μάνου και την παραμονή του Νέιρα, ο ΟΦΗ πλέον βάζει πλώρη για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Τα πρώτα μεταγραφικά χτυπήματα του φετινού ΟΦΗ αφορούσαν, με εξαίρεση τον Μαρινάκη, την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας: Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση και την παραμονή των Φερέιρα, Νέιρα τότε έχουμε ολοκληρωμένο το παζλ, σε έναν μεγάλο βαθμό.

Πλέον, στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ δύο στόπερ, οι Γιαννούλης και Περδίκης που προέρχεται από την Κ19. Μετά και το, αναμενόμενο, διαζύγιο με τον Γιάννη Ποτουρίδη πλέον στον ΟΦΗ σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση τριών κεντρικών αμυντικών και να κλείσει η τετράδα στα στόπερ. Όπως είχαμε γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα, το όνομα του Μάρκο Μιχόγεβιτς δεν έχει φύγει από το μυαλό των ανθρώπων του ΟΦΗ και από την στιγμή που “κόπηκε” από τον ΠΑΟΚ και δεν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, παραμένει πάντα ανοικτό.

Η περίπτωση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού είναι στα στάνταρ όλων αυτών που ψάχνει ο ΟΦΗ, νέος, εξελίξιμος, καλός με την μπάλα και να βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook