Αποκάλυψη: Πρώτο φαβορί για τον πάγκο του ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο 41χρονος τεχνικός τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Γιάννης Σαμαράς, προβάλει ως το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Χάιμε Βέρα στον πάγκο του ΟΦΗ.

Το όνομα του Γιώργου Σίμου είναι γνωστό στους φιλάθλους του ΟΦΗ καθώς φόρεσε την φανέλα του στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές των ’00. Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο 41χρονος προπονητής, που μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ήταν προ των πυλών του ΠΑΟ για να αναλάβει την θέση του αρχιπροπονητή των τμημάτων υποδομής του, είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο 41χρονος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Γιάννης Σαμαράς καθώς συνεργάστηκαν για 5 χρόνια, τα τέσσερα εξ’ αυτών στον Παναθηναϊκό και το άλλο ένα στην ακαδημία της ΑΕΚ όπου ο νυν Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ήταν υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής στους δύο συλλόγους. Ο Γιώργος Σίμος ήταν προπονητής στην Κ19 της ΑΕΚ και αποχώρησε από την Ένωση όταν αποχώρησε και ο Γιάννης Σαμαράς για να έρθει στον ΟΦΗ.

Το προφίλ του Γιώργου Σίμου ταιριάζει αρκετά με αυτό που ο ΟΦΗ πλέον ψάχνει: Εξελίξιμος προπονητής που διαθέτει φρέσκες και σύγχρονες ιδέες προπονητικής ενώ παράλληλα είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά την φιλοσοφία του Γιάννη Σαμαρά καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, για περισσότερα από πέντε χρόνια. Ο Γιώργος Σίμος που γνωρίζει ασφαλώς και το τι σημαίνει ΟΦΗ καθώς βρέθηκε στο Ηράκλειο όταν προπονητής ήταν ο Ευγένιος Γκέραρντ ενώ διαθέτει άριστες γνώσεις, είναι άρτια καταρτισμένος σε ότι έχει να κάνει με σύγχρονες μεθόδους προπονητικής

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο 41χρονος τεχνικός βρίσκεται προ των πυλών του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ενώ είναι βέβαια σίγουρο ότι το θέμα του προπονητή θα έχει λυθεί πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook