Πως τα φέρνει η ζωή;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται αναχωρεί για Ολλανδία όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του δίνοντας παράλληλα δυνατά φιλικά.

Πέρυσι τέτοια εποχή στον ΟΦΗ έτρεχαν με σκοπό να πάρει η ομάδα αδειοδότηση να βρει χρήματα για να βγει η χρονιά χωρίς καν να έχουν στο μυαλό τους προετοιμασία στο εξωτερικό, αφού το Καρπενήσι βάση τα χρήματα που είχε η ομάδα φαινόταν ιδανικό μέρος.

Ένα χρόνο μετά όλα έχουν αλλάξει στην ομάδα. Νέα διοίκηση με όρεξη, φιλοδοξίες έχει βάλει το restart στην ομάδα ξεκινώντας κάτι καινούργιο το οποίο θέλουν να φτάσουν ψηλά. Έτσι η ομάδα πήρε εύκολο αδειοδότηση, δεν χρωστάει πουθενά και έχει ρίξει όλο το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι.

Γι αυτό λοιπόν ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει για την Ολλανδία όπου θα παραμείνει 21 ημέρες δίνοντας φιλικά με ομάδες όπως ο Άγιαξ η Άντερλεχτ και άλλες δυνάμεις των πρωταθληματών του Βελγίου και της Ολλανδίας. Πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά ε; Εκεί που η ομάδα έπαιζε με Λεβαδειακό, Ξάνθη, Παναχαϊκή φιλικά να αντιμετωπίζει την ομάδα που έφτασε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Όλα λοιπόν στην ζωή είναι κύκλος γι αυτό και πρέπει ο κόσμος τώρα να το χαρεί και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια αφού φαίνεται ότι πάει να γίνει κάτι… καλό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook