Κοροβέσης: “Φέτος θα δείτε κάτι διαφορετικό”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Πεπεισμένος πως ο ΟΦΗ φέτος θα δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Κοροβέσης λίγες ώρες πριν πετάξει η αποστολή για Ολλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Περάσανε δέκα μέρες με προπονήσεις τώρα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και θα πάμε στην Ολλανδία για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε εδώ.

Φέτος θα δούνε κάτι διαφορετικό από πέρυσι μια άλλη φιλοσοφία. Το επίπεδο έχει ανέβει και θα ανέβει κι άλλο με τις μεταγραφές και μέσα από την σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουμε με μια ομάδα ολοκληρωμένη και δεμένη. 

Αυτή η χρονιά που μας πέρασε είναι μάθημα για εμάς, αφού περάσαμε δύσκολα κάτω από πίεση. Τώρα είναι μια νέα σεζόν ξεκινάμε από το μηδέν και τώρα θα είναι εύκολα και διαχειρίσιμα τα πράγματα μιας και έχουμε την εμπειρία. Έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να πάμε μπροστά. Περιμένουμε το νέο μας προπονητή, δεν ξέρουμε πότε θα ρθει αλλά τον περιμένουμε.

Μόνο και μόνο που πάμε Ολλανδία είναι κάτι ξεχωριστό, είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι τρία χρόνια εκεί στο παρελθόν με άλλες ομάδες και το κλίμα είναι ιδανικό. Πάνε μόνο ισχυρές ομάδες εκεί και εκεί θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και θα εμφανιστούμε καλύτερα”.