Πως ο Αναστόπουλος «ντόπαρε» τους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule φέρνει στο φως το… «ντοπάρισμα» του Νίκου Αναστόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ. Η συμβουλή – πρόβλεψη του «Αναστό» που επιβεβαιώθηκε με την φάση του Σουμπίνιο με τον Δέλλα.

Δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο για να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του έχοντας τον τρόπο να τους «φτιάξει» κατάλληλα για το παιχνίδι. Το ίδιο έπραξε και στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την ΑΕΚ όπου έδωσε στους παίκτες του συγκεκριμένες οδηγίες αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου.

Ο 53χρονος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του, τους είπε αρχικά ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούν στο 1-0 και ότι… «έχει «ψωμί» ακόμα το ματς». Ακόμα, έπλεξε το εγκώμιο της δουλειάς που έκανε η αμυντική τετράδα του ΟΦΗ και τους είπε χαρακτηριστικά «οι επιθετικοί της ΑΕΚ σκοράρουν μονάχα από λάθη των αντιπάλων τους. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Πάτε πολύ καλά μέχρι τώρα».

Όμως, η ατάκα που αποδείχθηκε ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ για την συνέχεια του παιχνιδιού ήταν εκείνη που αφορούσε την οπισθοφυλακή της ΑΕΚ… «Οι αμυντικοί της ΑΕΚ δεν «στρίβουν». Πρέπει να τρέξουμε γιατί δεν θα μας προλαβαίνουν» ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου.

Όπως αποδείχθηκε οι παίκτες του ακολούθησαν… κατά γράμμα τις εντολές του αφού στην φάση του 3ου γκολ, ο Σουμπίνιο έτρεξε τόσο με την εικόνα του Δέλλα να προσπαθεί να τον συγκρατήσει τραβώντας τον από την φανέλα και τελικά να μην τον προλαβαίνει!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook