“Ο Μπούσης έχει εισπράξει 100% αγάπη από τους Κρητικούς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η δημοσιογράφος, συγγραφέας και διοργανώτρια της “6ης Παγκόσμιας Συνάντησης Απόδημου Ελληνισμού” που διοργανώνεται στο Ηράκλειο Μαίρη Ρυσσάκη και προσωπική φίλη της οικογένειας Μπούση μίλησε στον Athletic Radio 104,2.

Το διήμερο 24 και 25 Ιουλίου θα βρεθούν στο Ηράκλειο δεκάδες μέλη της ελληνικής κοινότητας από όλο τον κόσμο καθώς θα βρεθούν στην πόλη μας για την 6η παγκόσμια συνάντηση του Απόδημου Ελληνισμού. Και εξέχοντα μέλη του Απόδημου Ελληνισμού, για την κοινωνία του Σικάγο αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελεί και η οικογένεια του Μιχάλη Μπούση.

Όπως γράψαμε χθες, η οικογένεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ θα είναι από τα τιμώμενα μέλη της σημερινής εκδήλωσης και θα τιμηθεί για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Η Μαίρη Ρυσσάκη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για την οικογένεια Μπούση και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

“Η οικογένεια Μπούση είναι προσωπικοί μου φίλοι. Η μητέρα του Μάικ, Ελένη είναι μια τεράστια φιλάνθρωπος και η παρουσία αυτής της οικογένειας στο Ηράκλειο, την Κρήτη και τον ΟΦΗ είναι πολύ σπουδαία για όλη την τοπική κοινωνία” είπε αρχικά η κυρία Ρυσσάκη.

Αναφερόμενη στην παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ, η Μαρία Ρυσσάκη αποκάλυψε για τα συναισθήματα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και πως έχει εισπράξει τον τρόπο με τον οποίο τον έχουν υποδεχτεί οι φίλαθλοι της ομάδας: “Ο Μάικ έχει εισπράξει 100% την αγάπη που έχει δεχτεί από τους Κρητικούς. Ο Μιχάλης Μπούσης δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα και την Κρήτη αν δεν είχε αυτήν την αγάπη που έχει για την Κρήτη και αν δεν ήταν πιο Έλληνας και από τους Έλληνες. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον τόπο μας ο Μιχάλης Μπούσης, ειδικά για τη νεολαία του Ηρακλείου και της Κρήτης. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να βλέπει τη νεολαία να αναπτύσσεται, ενδιαφέρεται πολύ για τα παιδιά και πιστέψτε με η παρουσία του στον ΟΦΗ είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για όλους εμάς που ζούμε στο εξωτερικό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook