Μπουλούτ: «Ο Αναστόπουλος έχει νοοτροπία νικητή»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου έπλεξε με δηλώσεις του ο Ερόλ Μπουλούτ ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι ο ΟΦΗ θα προσέξει την άμυνα του και στην συνέχεια να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

Ο Τούρκος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» και αρχικά είπε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι «να διασφαλίσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Θα παλέψουμε να μην δεχθούμε γκολ, αν και αυτό δεν είναι και τα πιο εύκολο πράγματα. Εάν βρούμε χώρους, θα δούμε τι θα κάνουμε. Στην επίθεση δεν είμαστε τόσο καλοί, αλλά κοιτάμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε. Αυτό κοιτάει ο προπονητής μας. Να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις φάσεις που μας δίνονται. Εκεί χρειάζεται να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα».

Παράλληλα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα έχει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με το φιλικό του Σεπτεμβρίου λέγοντας ότι «μιλάμε για άλλο ματς. Εντελώς διαφορετικό από το φιλικό. Ο Ολυμπιακός έχει βρει ρυθμό. Στα επίσημα ματς ο στόχος του είναι πάντα η νίκη, όπου κι αν αγωνίζεται, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Τότε το ματς τελείωσε 0-0 γιατί οι παίκτες δεν φόρτσαραν, αφού ακολουθούσε το πρώτο ματς της χρονιάς με την Μαρσέιγ. Τώρα θα είναι αλλιώς. Κι αυτό αυξάνει τις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Σε ό,τι αφορά την «συνταγή» του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Τούρκος επισήμανε: «Επειδή πολλοί παρομοιάζουν αυτό το ματς με εκείνο κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνουν μεγάλο λάθος. Τα δύο ματς δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο, ανώτερο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τότε παίξαμε καλά και στο τέλος, εάν είχαμε καθαρό μυαλό, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Είχαμε ευκαιρίες. Με τον Ολυμπιακό δεν θα τις έχουμε. Η ποιότητα είναι τεράστια, ενώ διαθέτει και εξαιρετικό προπονητή. Παίζει φουλ επίθεση και δεν μπορείς να τον περιορίσεις εύκολα».

Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του φετινού ΟΦΗ αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια: «Αυτό οφείλεται στη δουλειά και τον προπονητή μας. Έχει τη νοοτροπία του νικητή. Κοιτάμε την παραμονή, αλλά μπορούμε να πάμε αψηλότερα. Απλά δεν κάνουμε μακροπρόθεσμες σκέψεις. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και βλέπουμε…»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook