“Ο Σαλίμι θα παραμείνει στην Tractors Sazi”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως μεταδίδουν από το Ιράν, δημοσιεύματα της Δευτέρας ο 23χρονος στόπερ θα παραμείνει στην πατρίδα του. Τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Ιρανών Gholamreza Sadeghian.

Οριστική τροπή στην υπόθεση απόκτησης του Ιμάν Σαλίμι μεταδίδουν τα Μέσα του Ιράν που αναφέρουν πως η επίσημη ενημέρωση από την Tractor Sazi είναι ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στον σύλλογο. Μάλιστα, αναφέρουν πως η ενημέρωση είναι επίσημη από τον σύλλογο και έγινε στα περιθώρια της πρώτης ανοικτής προπόνησης της Tractor όπου μίλησαν στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά σήμερα από τα Μέσα του Ιράν, ο Ιμάν Σαλίμι θα παραμείνει στην Tractor και δεν θα έρθει στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ. Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης του συλλόγου υπάρχουν και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Gholamreza Sadeghian: “Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για τον Ιμάν Σαλίμι. Πριν τον Σαλίμι, υπήρξαν προτάσεις και για άλλους παίκτες μας τις οποίες μετέφερα στον Μουσταφά Ντενιζλί προκειμένου να είναι ενημερωμένος. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της και όποια προσφορά έρθει δεν θα γίνει δεκτή εκτός και αν είναι εξαιρετικά οικονομική ώστε να φύγει ένας και να έρθουν δύο στην θέση του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook