Που οφείλεται η μεταμόρφωση του Σουμπίνιο σε σχέση με τον Πανσερραϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σουμπίνιο περνάει στον ΟΦΗ την καλύτερη φάση της καριέρας του και το Gentikoule βρίσκει τις διαφορές σε σχέση με την περσινή παρουσία του στον Πανσερραϊκό.

Ήδη ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ξεπεράσει τα περσινά στάνταρ του όπου πέρασε μια καταστροφική περίοδο στις Σέρρες. Το τέλος της περιόδου βρήκε τον Σουμπίνιο να έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια, να έχει σκοράρει μόλις 1 φορά και ουσιαστικά να περνάει απαρατήρητος.

Φέτος, ο Σουμπίνιο έχοντας αγωνιστεί ήδη και στα 5 παιχνίδια του ΟΦΗ – βασικός στα 4 από αυτά – και έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι πρωταγωνιστής. Ήδη μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα περσινά στάνταρ του καθώς στις 5 αγωνιστικές έχει πετύχει 1 γκολ, έχει δώσει 1 ασίστ ενώ έχει κερδίσει και 1 πέναλτι.

Τι έφταιξε όμως και ο Σουμπίνιο είχε αυτήν την καταστροφική χρονιά στις Σέρρες; Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς κατόρθωσε – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται – να «αφοπλίσει» την ικανότητα του στην δημιουργία του παιχνιδιού αλλά και των φάσεων προς την αντίπαλη εστία χρησιμοποιώντας τον ως αμυντικό μέσο! Ο «Σούμπι» παίζοντας στο πλάι του Αμπουμπακάρι δεν είχε καμία συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού ενώ ο Σέρβος τεχνικός τον περιόριζε αναθέτοντας του καθήκοντα που αφορούσαν την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Ο Αναστόπουλος φέτος αναγνωρίζοντας την ικανότητα του Βραζιλιάνου στο ένας εναντίον ενός αλλά και στην εκμετάλλευση των συμπαικτών του, του έδωσε απλόχερα την «μπαγκέτα» του μαέστρου. Παράλληλα, τοποθετώντας από πίσω του δύο αμυντικούς μέσους που κάνουν όλη την «βρώμικη» δουλειά, φρόντισε να του δώσει χώρους και ευκαιρίες να έχει αυτός το πάνω χέρι για την ανάπτυξη του ΟΦΗ.

Και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, δικαιώνουν τόσο τον ίδιο τον Βραζιλιάνο όσο και τον Αναστόπουλο που βρήκε την κατάλληλη θέση στον Σουμπίνιο δίνοντας του τα ηνία της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook