Κλείνει και έρχεται Κρήτη ο Γουάλεϊ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Κρήτη θα βρίσκεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο 25χρονος τερματοφύλακας για να υπογράψει στον ΟΦΗ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Ο Όσκαρ Γάλεϊ αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη με τον οποίο θα συμπληρωθεί η τετράδα των γκολκίπερ του ΟΦΗ πλαισιώνοντας τους Σωτηρίου, Δερμιτζάκη και Σηφάκη. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποτελούσε τον κυριότερο στόχο του ΟΦΗ εδώ και αρκετές εβδομάδες και για αυτόν τον λόγο δεν έκανε κίνηση για άλλον παίκτη σε αυτήν την θέση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ΟΦΗ και Άαρχους βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και τρεις με τέσσερις εβδομάδες και η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του οφείλεται στο γεγονός ότι οι Δανοί αξιολογούσαν τις προτάσεις που είχαν για την απόκτηση του Γάλεϊ. Τελικώς, τα προηγούμενα 24ωρα οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων κορυφώθηκαν και πλέον είναι θέμα χρόνου για να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις.

Ο Γάλεϊ επιλέχθηκε και αποτέλεσε τον κυριότερο στόχο του ΟΦΗ καθώς θεωρείται τερματοφύλακας που βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία ενώ θεωρείται ότι είναι πολύ καλός με τα πόδια – κάτι που αναζητούσαν εξαρχής στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook