Τώρα μεταδίδουν στο Ιράν: “Πιέζει ο ΟΦΗ και πληρώνει για να πάρει τον Σαλίμι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι Ιρανοί επιβεβαιώνουν το Gentikoule που αναφέρει πως ο ΟΦΗ δίνει μάχη για τον 23χρονο Ιρανό και αποκαλύπτουν νέα επίσημη πρόταση προς την Tractor.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας traktornews.ir, ο ΟΦΗ έστειλε επίσημο έγγραφο στην Tractor σύμφωνα με το οποίο προτίθεται να πληρώσει άμεσα τους Ιρανούς για να φέρει τον Ιμάν Σαλίμι στην Ελλάδα και το Ηράκλειο.

Όπως έχει γράψει το Gentikoule εδώ και αρκετές ημέρες, η μεταγραφή του Σαλίμι όχι μόνο δεν έχει ναυαγήσει, όπως βιάστηκαν να προβλέψουν κάποιοι, αλλά αντιθέτως ο ΟΦΗ με σωστή τακτική πιέζει την Tractor για να κάνει δικό του τον 23χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας που καλύπτει το ρεπορτάζ της Tractor, ο ΟΦΗ έστειλε επίσημο έγγραφο στον σύλλογο και ζητάει να πάρει τον Ιμάν Σαλίμι πληρώνοντας τους Ιρανούς για την απόκτηση του.

Στο ρεπορτάζ επίσης αναφέρεται ότι σύμφωνα και με το νέο έγγραφο που έστειλε ο ΟΦΗ στην Tractor, προτίθεται να πληρώσει τους Ιρανούς που όπως αναφέρουν, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά θα πουλήσουν τον Ιμάν Σαλίμι.