Επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του δεύτερου στόπερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει ανεβάσει ρυθμούς για να κλείσει το μέτωπο των στόπερ και πέραν του Σαλίμι, η δεύτερη περίπτωση κεντρικού αμυντικού δεν έχει διαρρεύσει καθόλου.

Η υπόθεση απόκτησης του τερματοφύλακα έκλεισε με την μεταγραφή του Όσκαρ Γουάλι και πλέον στον ΟΦΗ βάζουν ολοταχώς προς το κλείσιμο των υποθέσεων απόκτησης των δύο κεντρικών αμυντικών.

Όπως είχαμε αποκαλύψει πριν από 10 ημέρες, ο βασικός υποψήφιος είναι ο Ιμάν Σαλίμι και πριν από λίγες ώρες οι Ιρανοί έδωσαν νέα διάσταση στο σήριαλ απόκτησης του επιβεβαιώνοντας την μάχη που δίνει ο ΟΦΗ για την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού.

Σε ότι έχει να κάνει με τον έτερο κεντρικό αμυντικό, προς στιγμήν δεν έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν, δίχως να έχουν επιβεβαιωθεί, πως προέρχεται από την βαλκανική αγορά. Παρ’ όλα αυτά, αυτήν την ώρα δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα για την “ταυτότητα” του έτερου κεντρικού αμυντικού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτός, όπως οι Σαλίμι – Γουάλι, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο του και ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΟΦΗ για την μεταγραφή του.