Στην Αθήνα οι τελικές επαφές για το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Αθήνα μεταφέρονται οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΟΦΗ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Μετά το πέρας του Δεκαπενταύγουστου, αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μόλις περάσει η τρέχουσα εβδομάδα, στην Αθήνα θα βρεθούν τόσο ο Μιχάλης Μπούσης, όσο και στελέχη της ΠΑΕ που αναμένεται να προχωρήσουν στις οριστικές εξελίξεις γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η υπόθεση έχει καθυστερήσει ήδη αρκετά και η πρώτη, επίσημη, αντίδραση ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα δια στόματος του προέδρου της ΠΑΕ. Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για την υπόθεση που αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας αναφορικά με όσα είχαν προηγηθεί τον τελευταίο καιρό.

Πηγαίνοντας στα επόμενα, να πούμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας και ενέπλεκε τον ΟΦΗ με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Το εν λόγω σενάριο βγήκε προς τα έξω πριν από λίγες ημέρες ωστόσο δεν έχει καμία απολύτως βάση και δεν τίθεται κανένα θέμα. Οι επιλογές που υπάρχουν, παραμένουν δύο και είναι η Nova με την ΕΡΤ. Θεωρείται δεδομένο πως θα σημειωθούν εξελίξεις μέσα στο επόμενο 10ημερο και σίγουρα πριν γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook