Καμία διάθεση νέας διαπραγμάτευσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Διαψεύδεται από την ΕΡΤ οτι καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση για τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Superleague 1 και 2.

Καμία διάθεση νέας διαπραγμάτευσης για τα τηλεοπτικά συμβόλαια δεν έχουν στην ΕΡΤ, με μοναδικές εξαιρέσεις τον Άρη και τρεις ομάδες της Superleague 2.

Παρά τις τελευταίες πληροφορίες που ήθελαν τη Δημόσια Τηλεόραση να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση για τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Superleague 1 και 2, έπειτα από το… σάλο που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα, κάτι τέτοιο φέρεται να διαψεύδεται από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «dikisports.blogspot.com», στην ΕΡΤ μιλάνε για μη διαπραγματεύσιμη πρόταση (είχε προταθεί αρχικά μείωση 45% για τις ομάδες της SL 1 και 60% στην SL 2).

Όπως σημειώνεται ωστόσο εκείνος που φαίνεται ότι μπορεί να διαπραγματευθεί με τη Δημόσια Τηλεόραση είναι ο Άρης, ο οποίος έχει πρόταση από τη Nova. Πάντως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιμένει για ετήσιο συμβόλαιο τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον γίνεται λόγος για διαφορετική αντιμετώπιση τριών ομάδων της SL 2 από την ΕΡΤ, σε σχέση με τις υπόλοιπες. Ο ΠΑΣ και ο Λεβαδειακός εγκατέλειψαν συμβόλαιο της Nova, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης είχε ήδη υπογράψει για τη νέα χρονιά με τη Δημόσια Τηλεόραση.

Γι’ αυτούς θα ισχύσει η μείωση της SL1: 30% και όχι 40%, πάντα σύμφωνα με το υπάρχον σχέδιο.

Πηγή: mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook