Η Super League 1 ενημέρωσε για τα Τηλεοπτικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος ενημέρωσε πως περιμένει προτάσεις για την τηλεοπτική παραγωγή των εντός έδρας αγώνων πέντε ομάδων (Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης και Παναιτωλικού).

Σε δέκα ημέρες ξεκινάει η Super League 1 και υπάρχουν ομάδες που ακόμα δεν έχουν τηλεοπτική στέγη, κάτι που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στις ΠΑΕ και στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενημέρωσε πως περιμένει προτάσεις για την τηλεοπτική παραγωγή των εντός έδρας αγώνων πέντε ομάδων (Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης και Παναιτωλικού).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου ανδρών ανώτατης κατηγορίας (A’ Εθνική – Super League 1) με την επωνυμία «Super League 1 Ελλάδα Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης» (εφεξής η «αναθέτουσα αρχή» ή η «Super League»), η οποία αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, μη υπαγόμενο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου ανδρών των ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητος Αθηνών, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικός για τον α΄ γύρο του Πρωταθλήματος Super League 1 2019/20”.