Το έξτρα “εξάρι” και ο Μίγγος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην απόκτηση κεντρικού χαφ αφού πέραν όλων των άλλων πιστεύουν αρκετά και στον 21χρονο μέσο.

O OΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση των δύο στόπερ ενώ παράλληλα βρίσκεται και σε αναμονή για την υπόθεση του Γιώργου Γιακουμάκη. Είναι δεδομένο λοιπόν πως ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στην απόκτηση των δύο κεντρικών αμυντικών ωστόσο δεν θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη που θα αφορά την μεσαία γραμμή του. Υπάρχουν οι Μεγιάδο, Σακόρ, Νάστος και ο Θοδωρής Μίγγος που πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του. Ο 21χρονος κεντρικός μέσος θα τεθεί σύντομα στην διάθεση του Γιώργου Σίμου και ένας από τους λόγους που στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να μην προχωρήσουν στην απόκτηση κεντρικού μέσου είναι και ο Μίγγος.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν αρκετά τον 21χρονο κεντρικό μέσο και θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που έχει να δώσει αρκετά στην ομάδα και πως είναι σε θέση να βοηθήσει στο πρωτάθλημα. Με την παρουσία του κλειδώνουν οι κεντρικοί μέσοι, υπάρχει και ο Οικονόμου άλλωστε, και πλέον όλοι περιμένουν τον Μίγγο για να είναι διαθέσιμος και στα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook