Άγνοια στον ΟΦΗ για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιακούμπου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άγνοια δηλώνουν στον ΟΦΗ για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σαΐμπου Γιακούμπου. Στα 2 εκ. ευρώ η ρήτρα του Γκανέζου μεσοεπιθετικού σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αρέσει αρκετά στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Παντελή Κωνσταντινίδη προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν αποκλείεται ο τελευταίος να έκανε επαφές με τον ΟΦΗ για τον Γιακούμπου. Κάτι για το οποίο δηλώνουν άγνοια στις τάξεις της Κρητικής ομάδας που μάλιστα το μόνο που σκέφτονται είναι μόνο η φετινή σαιζόν και πως η ομάδα θα πάρει την άδεια συμμετοχής και παράλληλα την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ.

Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι το φετινό καλοκαίρι θα προκύψουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για τον Σαΐμπου Γιακούμπου αφού η παρουσία του, τουλάχιστον μέχρι το Νοέμβριο, δείχνει ότι μπορούν να επενδύσουν στον 25χρονο ποδοσφαιριστή που με καλύτερη προετοιμασία μπορεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Όσον αφορά τους ενδιαφερόμενους, στον ΟΦΗ λένε ότι ο Γιακούμπου δεσμεύεται με τον ΟΦΗ με συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα ενώ στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του ύψους 2 εκ. ευρώ. Οπότε, όποιος σύλλογος θελήσει να τον κάνει δικό του, θα πρέπει είτε να καταβάλει αυτό το ποσό, είτε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις από αυτό το σημείο.

Ο Σαΐμπου Γιακούμπου ξεκίνησε δυναμικά στο φετινό πρωτάθλημα σκοράροντας κατά ριπάς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές ωστόσο το γεγονός ότι προερχόταν από μια πολύμηνη αποχή τον επηρέασε με αποτέλεσμα να είναι στην συνέχεια σκιά του εαυτού του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γκανέζος σκόραρε για τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβρη στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό ενώ από τον Γενάρη και μετά έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμού.