Ομάδες του Ηρακλείου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον Φουστανάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρκετές ομάδες είτε από το τοπικό πρωτάθλημα είτε από παραπάνω κατηγορίες εξέδωσαν ανακοίνωση για τον θάνατο του Μανώλη Φουστανάκη.

Ήδη ο ΠΟΑ, οι παλαίμαχοι του ΠΟΑ και η Δαμάστα έχουν βγάλει ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν στους συγγενείς τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Μανώλη Φουστανάκη.

Η ομάδα της Δαμάστας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και του Ηροδοτου, Μανόλη Φουστανάκη.  Η Δαμάστα θα τιμήσει την μνήμη του στο σημερινό τουρνουά Παλαιμάχων όπου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. 

Η διοίκηση του ΠΟΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του Μανώλη Φουστανάκη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Ο εκλιπών ήταν ενεργό μέλος του συλλόγου παλαιμάχων του ΟΦΗ και η απώλεια του είναι τεράστια για την ομάδα του Ηρακλείου και την πόλη.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑθΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗ θΛΙΨΗ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΗ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook