Τι συμβαίνει με το δεύτερο στόπερ και οι αρνητικές απαντήσεις από τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η περίπτωση του Σαλίμι φαίνεται να ολοκληρώνεται θετικά και πλέον στον ΟΦΗ κοιτάζουν για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού ο οποίος βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο από άλλη ομάδα.

Κάθε περίπτωση που κοιτάει ο ΟΦΗ για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό μόνο εύκολη δεν είναι μιας και οι παίκτες αφού δεν μιλάμε μόνο για ένα δεσμεύονται με συμβόλαιο και οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε καθημερινή βάση με σκοπό η ομάδα να καταφέρει να κλείσει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στον ΟΦΗ δεν έχουν το άγχος για να κλείσει το ρόστερ. Και όταν λέμε αυτή την ατάκα επειδή αρκετοί θα το παρεξηγήσουν εννοούμε ότι δεν κοιτάζουν μόνο τις πρώτες δύο αγωνιστικές αλλά γενικά όλο το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν κρίθηκε στα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος και αυτό το γνωρίζουν καλά στην ομάδα.

Έτσι προτιμούν να κλείσουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και ας αργήσουν να ενταχθούν στο ρόστερ, παρά να πάρουν γρήγορα παίκτες και να μην μπορέσουν να βγάλουν τις προσδοκίες που θέλει ο Γιώργος Σίμος.

Παράλληλα στον ΟΦΗ έχουν προταθεί δεκάδες κεντρικοί αμυντικοί από 29χρονών και πάνω, με τους ανθρώπους της ομάδας να αρνούνται όλες τις προτάσεις μιας και η φιλοσοφία της ομάδας είναι να αποκτήσει παίκτες σε μικρότερη ηλικία οι οποίοι θα είναι εξελίξιμοι και θα μπορέσουν με μια μεταπώληση να φέρουν χρήματα στην ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook