Μπούσης: «Είναι αδιανόητα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στην συνεδρίαση της Λίγκας με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς είναι η μοναδική ομάδα δίχως τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο ΟΦΗ, όπως αναμενόταν, για το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο ΟΦΗ αποτελεί την μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ είναι μια κατηγορία μόνος του λόγω Σαββίδη και ΟΡΕΝ, και γίνεται κατανοητό πως δεν πέρασε έτσι το θέμα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Σούπερ Λιγκ 1 και ενώ η κουβέντα αφορούσε το τηλεοπτικό «μελλον» του ΟΦΗ, πήρε τον λόγο ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός σε ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως όλες οι ομάδες της Λίγκας συμφώνησαν ότι ο ΟΦΗ ήταν ο ο πιο αδικημένος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου εισπράττοντας το ποσό των 900.000 ευρώ – χρήματα που απείχαν αρκετά από αυτά των υπολοίπων ομάδων οπου και η δυναμική τους απέχει αρκετά από την δίκη του.

Ο Μιχάλης Μπούσης που εκπροσώπησε τον ΟΦΗ, μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη, στην Λίγκα αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στο γεγονός ότι δεν ισχύει στην Ελλάδα η κεντρική διαχείρηση.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα» είπε ο Μιχάλης Μπούσης σε μια αποστροφή του λόγου του σχολιάζοντας το γεγονός πως στην Ελλάδα διαπραγματεύεται η κάθε ομάδα, ξεχωριστά μόνη της. Μάλιστα στην συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έφερε ως παράδειγμα το τι συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Στην Αμερική όλα πάνε κεντρικά και παίρνονται κοινές αποφάσεις. Αυτό που συμβαίνει εδώ πέρα είναι πρωτόγνωρο».

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως στο τέλος της συνεδρίασης οι ΠΑΕ στάθηκαν στο πλευρό του ΟΦΗ ως προς το δίκαιο αίτημα του για επανόρθωση της περσινής αδικίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook