Αποκάλυψη: Προς Nova ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι.

Το θέμα της “τηλεοπτικής στέγης” του ΟΦΗ θα έχει happy end. Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν στενές επαφές ανάμεσα στον ΟΦΗ και τα στελέχη της Nova και όλα δείχνουν ότι οδεύουμε σε συμφωνία.

Το τελευταίο καιρό άλλωστε ο ΟΦΗ βρισκόταν σε συζητήσεις και με τα δύο κανάλια (ΕΡΤ, Nova), ωστόσο μετά την αναβλητικότητα που παρουσιάστηκε από την πλευρά της ΕΡΤ, συνολικά, με όλες της ΠΑΕ στην Κάνζα αντιλήφθηκαν το μέγεθος, τελικά, και την δυναμική που έχει ο σύλλογος και σε συνδυασμό με τα “άλματα” που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρόνο σε όλα τα επίπεδα αποφασίστηκε να γίνει μια τελική πρόταση – ανάλογη του τι πρεσβεύει το κλαμπ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην παρουσίαση του Γιώργου Σίμου ο Μιχάλης Μπούσης είχε πει ότι ο ΟΦΗ δεν επρόκειτο ποτέ ξανά να συνάψει μια συμφωνία ανάλογη με την περυσινή και αυτό δείχνει τον δυναμισμό που εξέπεμψε ο ΟΦΗ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και δεν είναι τυχαίο ότι η Nova μεταδίδει αύριο το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη που αποτελούν δύο από τις ομάδες που θα βρίσκονται στο “πακέτο” της συνδρομητικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook