Όρθιος στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ – το πρώτο 45λεπτο άφησε υποσχέσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, έκανε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως εμφανίστηκε κακός αλλά και τυχερός μένοντας στο 1-1 και ξεκίνησε με χρυσό βαθμό.

Ο ΟΦΗ ήταν φανταστικός στο πρώτο ημίχρονο πίεζε ψηλά τον Άρη είχε κλείσει τους χώρους και αν εξαιρέσουμε το 10ο λεπτό το δοκάρι του Μαρτίνεθ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο 18ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν οι παίκτες του Γιώργου Σίμου συνεργάστηκαν υποδειγματικά και ο Μεγιάδο με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν μεγάλες ευκαιρίες στις δύο εστίες.
Στην επανάληψη ο Άρης από την αρχή πάτησε το… γκάζι και απειλούσε συνεχώς με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να κλειστει στα καρέ του και να μην μπορεί να βγάλει φάσεις.

Ο Άρης είχε ακόμα ένα δοκάρι και στο δεύτερο μέρος αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Ντιγκινί. Εκεί άπαντες πίστεψαν ότι ο θεός ήταν με το μέρος του ΟΦΗ και θα έπαιρνε τη νίκη, ωστόσο οι ίδιοι οι παίκτες “χάρισαν” το γκολ στον Άρη και στον Σάσα ο οποίος σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και μετά ο Άρης έβγαλε πίεση και ο ΟΦΗ στην κόντρα επίθεση προσπάθησε να πετύχει το γκολ χωρίς να πετύχει κάτι με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου να βρει τις δύο ομα΄δες ισόπαλες.

Είναι ένα καλό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ αφού είναι μια δύσκολη έδρα που δύσκολα θα μπορέσει άλλη ομάδα να πάρει αποτέλεσμα.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook