“Να έχουμε πίστη για το ποδόσφαιρο που θέλουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος στην συνέντευξη τύπου, τόσο για το αποτέλεσμα όσο όμως και για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος

“Πριν μιλήσουμε για το παιχνίδι, θέλω να ευχηθώ στον Άρη και όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Να υπάρχει μια δημιουργική και ελκυστική χρονιά για το ποδόσφαιρο μας ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να έρθει κοντά μας.

Όταν είσαι σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, κόντρα σε μια ομάδα με καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, και καλύτερη – σε σχέση με εμάς – συνοχή, στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν διαστήματα με την εικονα του ΟΦΗ να είναι πολύ καλή και τα οποία δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε στο γήπεδο. Στο δεύτερο, πρέπει να μας διδάξει πράγματα ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη συναισθηματικότητα διαχείρισης του σκορ. Πρέπει να έχουμε καλύτερη πίστη για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, αντιθέτως είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια και ο βαθμός είναι θετικός”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook