“Ο Σίμος θα τα καταφέρει, θέλει πίστωση χρόνου από τον κόσμο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την εμπειρία του με την φανέλα του ΟΦΗ αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας με την έλευση Μπούση μίλησε στον Athletic Radio 104.2 ο Γιώργος Κόλτζος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σίμο, τον ΟΦΗ και το ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην εποχή του στον ΟΦΗ: “Αυτό που έχω να λέω συνέχεια από το πέρασμα μου, είναι το τελευταίο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ήταν κάτι το μοναδικό να βλέπεις ένα κατάμεστο Παγκρήτιο που δεν ξέρω αν ποτέ ξανά γεμίσει. Ήταν εντυπωσιακό και θα έχω να το θυμάμαι. Μπορεί η ομάδα να αντιμετώπιζε προβλήματα τότε, όμως είχαμε έντονες στιγμές και περνούσαμε καλά. Τον ΟΦΗ τον βάζω στις μεγάλες ομάδες. Έχει τον σεβασμό από όλη την Ελλάδα. Τώρα έχει υγεία. Έχουν έρθει άνθρωποι που δίνουν ποιότητα στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα πάει ψηλά τα επόμενα χρόνια”.

Για τον Γιώργο Σίμο σχολίασε: “Είναι χαρά μου που ο Γιώργος βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ. Ο Γιώργος Σίμος με βοήθησε να παρακολουθήσω προπονήσεις της ΑΕΚ όταν ήταν στην Κ19. Είναι μεγάλο γεγονός και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Θέλει πίστωση χρόνου και από τον κόσμο και την διοίκηση. Η διοίκηση έχει δείξει ότι στηρίζει και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά”.

Για το ματς με τον Άρη που το παρακολούθησε: “Ο ΟΦΗ το διαχειρίστηκε σωστά το ματς ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και είναι σημαντικό που βλέπαμε Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook