Τελευταία εβδομάδα μεταγραφών και αποδεσμεύσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπήκαμε στο τελευταίο πενθήμερο και μέχρι το Σάββατο θα γινει οριστικό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του ΟΦΗ ενώ επείγουν οι αποχωρήσεις.

Το ερχόμενο Σάββατο ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, η αγορά των ελεύθερων πάει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, και από την στιγμή που ο ΟΦΗ είναι σε διαπραγματεύσεις με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, όπως ο Σαλίμι, απομένουν πέντε ημέρες. Κατά συνέπεια σε αυτό το πενθήμερο που ακολουθεί μέχρι και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, μετρούμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής ενίσχυσης του ΟΦΗ.

Παράλληλα όμως με την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ έπονται εξελίξεις και σε επίπεδο αποδεσμεύσεων. Το ρόστερ του ΟΦΗ μπορεί να χαρακτηριστεί ήδη υπεράριθμο και μάλιστα το είχε τονίσει και ο Γιάννης Σαμαράς στο περιθώριο της παρουσίασης του Γιώργου Σίμου. Αυτό είναι ένα ζητούμενο βεβαίως μέχρι και το επόμενο Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Διαφορετικά, οι παίκτες θα παραμείνουν μέχρι και τον Γενάρη με τον ΟΦΗ να πληρώνει συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook