Δυσαρέσκεια της Λίγκας για την εταιρεία του VAR

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην έντονη ενόχλησή της εκφράζει η Super League, για το γεγονός ότι η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή και διάθεση του τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του VAR, δεν ενημέρωσε ποτέ την διοργανώτρια για το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή της επαρκή αριθμό οχημάτων για τις ανάγκες του VAR.

Αντίθετα, αρχικά είχε ενημερώσει πως τα βαν δεν επαρκούν!

Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η λίγκα να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων που όπως προκύπτει, ήταν αχρείαστες!

Ειδικότερα, τονίζεται, ότι η Super League, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποια ευθύνη για την λειτουργία του VAR, θέλοντας να διευκολύνει την εφαρμογή του από την 1η αγωνιστική, προέβη σε αλλαγές του προγράμματος των αγώνων, με συνέπεια, κατά πρώτον οι ίδιες οι ομάδες να αναγκαστούν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και κατά δεύτερον η λίγκα να δεχτεί από τη φίλαθλη κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ αρνητική κριτική για τις αλλαγές αυτές στο πρόγραμμα.

Αυτό το έλλειμμα ενημέρωσης από πλευράς της υπεύθυνης εταιρείας είναι που προκαλεί την έντονη ενόχληση της Super League, διότι η διοργανώτρια προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διευκολύνει την μετακίνηση βαν από το ένα γήπεδο στο άλλο, αλλάζοντας τις ώρες διεξαγωγής αγώνων, αιτούμενη αστυνομική συνοδεία του βαν, αλλά και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες οργανωτικές πρωτοβουλίες για την απρόσκοπτη υλοποίηση της διαδικασίας.

Ο προβληματισμός και η δυσφορία της διοργανώτριας εν τέλει, έχει να κάνει με το γεγονός πως η υπεύθυνη εταιρεία δεν ενημέρωσε ποτέ τη Super League ότι τελικά έχει επαρκή αριθμό οχημάτων, όπως όφειλε άλλωστε, ώστε να μη χρειαστούν όλες αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα.

Τονίζεται, μάλιστα, ότι η λίγκα το πληροφορήθηκε αυτό την ώρα που διεξάγονταν οι αγώνες!

Από την Super League, τέλος, υπογράμμιζαν ότι όπως η ίδια σέβεται όλους όσοι έχουν σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα, έτσι έχει και την αυτονόητη απαίτηση να επιδεικνύεται ανάλογος σεβασμός προς εκείνη, αλλά και προς τις ομάδες και τους φιλάθλους.

sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook