Με συνταγή Θεσσαλονίκης και στο ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που πέρασε η Τρίτη και νέος παίκτης δεν ήρθε, ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί με τους έντεκα του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, πλέον, για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον ΟΦΗ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από την στιγμή που πέρασαν οι ημέρες, που ακολούθησαν του αγώνα με τον Άρη, και δεν ήρθε στο Ηράκλειο κάποιος ποδοσφαιριστής, είναι πλέον σίγουρο ότι ο ΟΦΗ θα πάει στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τους έντεκα που ξεκίνησαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Γιώργος Σίμος θα έχει δύο επιπλέον επιλογές για την επίθεση. Βαζ και Φερέιρα θα είναι στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ και σίγουρα είναι ένα σημαντικό στοιχείο εν όψει του παιχνιδιού της δεύτερης αγωνιστικής αφού κόντρα στον Άρη, πέραν του Ντίνα, δεν υπήρχαν άλλοι εξτρέμ που θα μπορούσαν να περάσουν στο παιχνίδι.

Οι έντεκα που ξεκίνησαν και κόντρα στον Άρη είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού απέναντι στον Παναθηναϊκό αφού από την στιγμή που δεν εμφανίστηκε κάποιο νέο πρόσωπο, ο ΟΦΗ πάει με την ίδια συνταγή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook