Τα συν και τα πλην στην υπόθεση Κουτρουμπή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αναμένεται την Τετάρτη στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του, με το gentikoule να αναλύει την τελευταία χρονικά μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι προ των πυλών για τον ΟΦΗ και εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Πάμε να δούμε όμως τι κερδίζει ο ΟΦΗ από αυτή την μεταγραφική κίνηση και τι ρίσκο παίρνει…

Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. ο Γιώργος Σίμος θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι Έλληνες και αυτομάτως δεν θα χάσει χρόνο για να προσαρμοστεί με την περιοχή και το περιβάλλον. Παράλληλα γνωρίζει αρκετά καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμα του σε ΠΑΟ και ΑΕΚ, ενώ αυτό του δίνει αυτόματα το συν ότι δεν θα έχει πίεση όταν παίζει για μια ομάδα που έχει απαιτήσεις, αφού γνώριζε στο παρελθόν από το πέρασμα του στις άλλες Ελληνικές ομάδες.

Ακόμα με την μεταγραφή Κουτρουμπή ο ΟΦΗ κερδίζει ύψος στο κέντρο της άμυνας αφού φτάνει 1.90 κάτι που θα του δώσει πλεονέκτημα στα στημένα είτε επιθετικά είτε αρνητικά. Μάλιστα μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ από τι έχουμε δει στο παρελθόν και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο, αφού μετά τους Μεγιάδο, Νάστο δεν υπήρχε καθαρόαιμο “εξάρι”.

Πάμε τώρα και στο πλην που έχει ο ποδοσφαιριστής και το ρίσκο που θα πάρει ο ΟΦΗ… Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος όλο το καλοκαίρι και δεν έχει βγάλει προετοιμασία με κάποια ομάδα. Αυτό αυτομάτως βάζει σε ρίσκο την φυσική του κατάσταση και για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος με την επιστροφή των ομάδων στους αγωνιστικούς χώρους μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο “Γεντί Κουλέ”.

Αυτό είναι ένα άγνωστο γεγονός που θα φανεί στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και της προετοιμασίας της ομάδας, εφόσον βέβαια περάσει με επιτυχία τα ιατρικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ γνωρίζει τον Κουτρουμπή και ο Κουτρουμπής γνωρίζει τον ΟΦΗ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια αλλά και την συμμετοχή του στην ομάδα τη φετινή χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook