Γεωργίου: “Είμαστε ένα παίκτες, διοίκηση και κόσμος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα στάθηκε ο Γιώργος Γεωργίου.

“Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο πηγαίναμε καλά, πιεζόμασταν αλλά δεν μας είχε απειλήσει ο Ολυμπιακός. Στο 46` δεχτήκαμε ένα γκολ και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Όμως δεν τα παρατήσαμε ούτε μετά το 2-0 και δεν το βάλαμε κάτω, μειώσαμε και από μια στημένη φάση ισοφαρίσαμε.

Ήμουν τυχερός λίγο και σκόραρα, το σημαντικό είναι ότι πήραμε σε μια έδρα όπως το Καραϊσκάκης τον βαθμό, ωστόσο σήμερα χαιρόμαστε και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη”, είπε αρχικά.

Για τους στόχους του ΟΦΗ δήλωσε: “Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τα πάμε αρκετά καλά μέχρι τώρα, σε κάθε παιχνίδι το καλύτερό μας και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει”.

Για την έως τώρα πορεία είπε: “Σίγουρα δυνατό στοιχείο το οικογενειακό κλίμα, είμαστε ένα παίκτες διοίκηση και κόσμος. Υπάρχουν προβλήματα αλλά προσπαθούμε σιγά-σιγά να τα ξεπεράσουμε και να έρθουν καλύτερες μέρες αυτή τη στιγμή όσον αφορά τα οικονομικά. Όσο έρχονται τα αποτελέσματα κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook