“Ο κόσμος θα είναι στο σπίτι μας στις 14 Σεπτεμβρίου για να μας στηρίξει ακόμα περισσότερο”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Πανευτυχής και συνάμα συγκρατημένος για την δύσκολη συνέχεια εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού με 3-1.

To πρώτο σχόλιο του τεχνικού του ΟΦΗ: ” Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε. Νομίζω κάναμε ένα αρκετά καλό αγώνα, είχαμε χαρακτηριστικά από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο παιχνίδι μας και πήραμε μια δίκαιη νίκη σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές μας εδώ και 45 μέρες δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό και αξίζουν τον σεβασμό γιατί σήμερα πετύχαινε σπουδαία νίκη. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας για να βελτιώσουμε τα στοιχεία του ποδοσφαίρου μας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλοι άνθρωποι και είμαι σίγουρος να καταφέρουν σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που του αξίζει”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Στόχοι μας είναι κάθε μας μέρα να βελτιωνόμαστε ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωποι. Στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να δούμε τι έχουμε καταφέρει μέσα από αυτό και να κάνουμε ταμείο”.

Για τα μεταγραφικά: “Οτιδήποτε είναι ανακοινώσιμο το γνωρίζεται. Νομίζω υπάρχει ένα παράθυρο για τους ελεύθερους παίκτες. Αν υπάρξει κάποιος που θα κάνει την διαφορά βέβαια θα ενδιαφερθούμε για την απόκτηση του. Εγώ θα σταθώ στους παίκτες που έχουμε  δουλέψει από την αρχή και έχουμε φτιάξει μια οικογένεια αξίζουν τον σεβασμό μας και είμαστε μια χαρά”.

Για το παιχνίδι: “Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά να ελέγξουμε το τέμπο, νομίζω τα καταφέραμε και μετά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Το κάναμε και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια.

Κλείνοντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει πίεση ο ίδιος απάντησε: “Είμαστε οι πρώτοι που βάζουμε πίεση στους εαυτούς μας και στους παίκτες για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν νοιώθουμε πίεση, νοιώθουμε την χαρά του ποδοσφαίρου. Νομίζω στις 14 Σεπτέμβρη στο σπίτι μας ο κόσμος θα ρθει κοντά μας να μας στηρίξει για να παίξουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι. Καμία πίεση περιμένουμε απλά το επόμενο παιχνίδι να εμφανιστούμε καλύτεροι”.