Ο Μάνος για τις οδηγίες του Σίμου προς τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΟΑΚΑ, Δημήτρης Μάνος μίλησε στη Nova για τη νίκη αλλά και τι τους είπε ο Γιώργος Σίμος πριν την έναρξη του αγώνα.

“Είμαι χαρούμενος για την απόδοση μου όμως το σημαντικότερο είναι να βοηθάω την ομάδα. Κατάφερα να σκοράρω για να δώσω το προβάδισμα, πέτυχα ένα δεύτερο γκολ και με την ασίστ “κλειδώσαμε” το ματς. Από την πρώτη στιγμή δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας, είχαμε εμείς τον ρυθμό κρατώντας την μπάλα του παιχνιδιού. Μας έχουν περάσει τη νοοτροπία να παίζουμε χωρίς άγχος, αν κάνουμε λάθος να το διορθώνουμε. Μπείτε να το χαρείτε, παίξετε για τον κόσμο και για εσάς. Οι πληροφορίες του προπονητή μας είναι να μην κάνουμε καθυστερήσεις, να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο όπως και ο κόσμος. Δεν έχουμε βάλει στόχο, θέλουμε να κοιτάζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας” ήταν τα πρώτα λόγια του επιθετικού του ΟΦΗ.

“Στο πρώτο γκολ ήμουν σίγουρος 100% ότι δεν ήμουν οφσάιντ όμως στο δεύτερο είχα ένα άγχος. Το είπα και στον Κουρμπέλη πως “αν δεν είναι γκολ, δεν είναι και είναι αδικία να μετρήσει ένα γκολ που δεν μετράει” σχολίασε τις αποφάσεις του VAR ενώ για τον αριθμό των γκολ που φιλοδοξεί να πετύχει απάντησε πως “υγεία να έχουμε” και ψήφισε καλύτερη ασίστ εκείνη του Τσιλιανίδη από την δική του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook