Μαχλάς: «Και πάλι τα ίδια θα έλεγα για τον Μαρινάκη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Μαχλάς επανέλαβε με δηλώσεις του ότι αν καλούνταν να μιλήσει ξανά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα έλεγε τα ίδια λόγια όπως και για κάθε άλλο παράγοντα της Σούπερ Λιγκ.

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή. Οι δηλώσεις αυτές που έκανα εγώ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα και τον ΟΦΗ. Όπως είπα άνθρωποι σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι καλοί για το ποδόσφαιρο για τα λεφτά που έχουν επενδύσει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι λένε διάφοροι, εγώ και σήμερα μετά το παιχνίδι τα ίδια πιστεύω. Θέλω να γίνω σαφής άλλο το τι πιστεύω και άλλο η ομάδα του ΟΦΗ” δήλωσε στην ιστοσελίδα “gazzetta”.

Aναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΟΦΗ

-Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό έχει συντελέσει στο να δημιουργηθούν διάφορες φήμες για τις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Πρώτα από όλα οι δανεικοί δεν αγωνίστηκαν χθες. Μην ξεχνάνε ότι και αυτοί είναι ζωντανοί οργανισμοί και όταν δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους θέλουν να αγωνιστούν κάπου αλλού. Εμείς θέλαμε τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και τους αποκτήσαμε. Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την άποψή μου για τον Μαρινάκη. Τα ίδια θα πω και για άλλο παράγοντα της Σούπερ Λίγκας, άλλωστε όλοι εκεί πλέον έχουμε φιλικές σχέσεις μεταξύ μας.

-Ο ΟΦΗ έχει καταφέρει και δεν έχει ηττηθεί από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ έχει κεδίσει και την ΑΕΚ. Το σερί αυτό θα συνεχιστεί και με τον Παναθηναϊκό.

Δεν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική, αλλά με τον Πανιώνιο σε ένα δύσκολο παιχνίδι και στη συνέχεια με τον Άρη. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να πάρουμε βαθμούς. Αν κάποιοι τώρα θεωρούν ότι επειδή πήραμε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να φέρουμε ανάλογο αποτέλεσμα και με τον Παναθηναϊκό. Τώρα προέχει ο Πανιώνιος και όταν έρθει η ώρα του Παναθηναϊκού θα το δούμε τότε.

-Η ομάδα δεν το φοβήθηκε το χθεσινό παιχνίδι και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει και να κρατήσιε άνετα τον βαθμό.

Γιατί να φοβηθεί η ομάδα; Ποδόσφαιρο είναι και παίζεις πάντοτε για να κερδίσεις. Χάναμε 2-0 κατάφεραμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε ένα βαθμό. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πήραμε το κύπελλο ούτε πρωτάθλημα.   

-Ο κόσμος σας περίμενε στο αεροδρόμιο να σας αποθεώσει

Ο ΟΦΗ εκπροσωπείται από πολλούς φιλάθλους που θέλουν να εκδηλώνουν την χαρά τους με οποιοδήποτε τρόπο. Η ομάδα τους έδωσε μία χαρά, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

-Αισθάνεστε δικαιωμένος μετά από τα όσα έχετε τραβήξει και ακούσει που έχετε ασχοληθεί με την ομάδα;

Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η ομάδα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, χαίρεσαι να την βλέπεις. Εμείς βάζουμε τις βάσεις ώστε σε τρία χρόνια ο ΟΦΗ να μπει σε ευρωπαϊκή τροχιά και να καταφέρει να εκπροισωπήσει την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος κι ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε όπως θέλουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook