«Λύνονται» τα πόδια του Χόρχε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στο Ηράκλειο, ο Χόρχε Λόπεζ αγωνίστηκε για 90 λεπτά και στο Καραϊσκάκη έδειξε ότι τα πόδια του “λύνονται” και είναι έτοιμα για να προσφέρουν στιγμές μαγείας στον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Από πλευράς ονόματος, ο 33χρονος Ισπανός αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή που έκανε ο ΟΦΗ το φετινό καλοκαίρι. Τα 11 χρόνια παρουσίας του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά και η μεγάλη ποιότητα που διαθέτει είναι στοιχεία που προδιέθεταν τον κόσμο του ΟΦΗ αλλά και το Νίκο Αναστόπουλο για παρουσία που θα έκανε την διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα. Όμως, το γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι τον βρήκε ανέτοιμο, επιβαλλόταν ένα χρονικό διάστημα ανάλογο για να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Στον ΟΦΗ έχουν να λένε για τον επαγγελματισμό του αλλά και για τον χαρακτήρα του και ήδη ο Χόρχε Λόπεζ αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του. Δύο γκολ πέτυχε ο ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη και τα δύο προήλθαν από τα δικά του πόδια.

Στο πρώτο γκολ, ο Χόρχε Λόπεζ με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ χάρις στο “γλυκό” του δεξί πόδι στέλνει την μπάλα κατευθείαν στο κεφάλι του Μάντζιου και στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, ο Ισπανός εκτελεί το κόρνερ με τόσα φάλτσα που δεν δίνει την δυνατότητα στους παίκτες του Ολυμπιακού να διώξουν καταλλήλως την μπάλα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook