Σαμαράς: “Να βελτιώσουμε την εικόνα του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην παρουσίαση της μπουτίκ του ΟΦΗ στην 1821 στο μαγαζί του Cosmos sport ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Σαμαράς μίλησε για την επικείμενη συνεργασία.

“Αρχικά αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε στον ίδιο χώρο που πριν 10 μήνες κάναμε την πρώτη μας παρουσίαση με το cosmos sport. Μαζί με την Cosmos Sport κάνουμε μεγάλα σταθερά βήματα συνεχίζουμε να είμαστε μαζί και να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο τον ΟΦΗ. Πάνω από όλα είναι η συνεργασία με τους ανθρώπους, δεν το βλέπουμε σαν επιχείρηση και σαν ανταλλαγή οικονομικών, το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα του ΟΦΗ και να παρέχουμε στον κόσμο με ευκολία τα προϊόντα του ΟΦΗ.  Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το Cosmos sport για την συνεργασία”.

Παράλληλα ανέφερε: “Είναι πολλές οι ιδέες, έχουμε ένα πρόγραμμα και πλάνο, ωστόσο αυτά δεν γίνονται από την μια ημέρα στην άλλη. Φτιάξαμε την μπουτίκ, ΄στο γήπεδο γίνονται βελτιώσεις και θα γίνουν μέχρι και το Σάββατο και θέλουμε να έχουμε όσο γίνεται καλύτερες βάσεις και αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook