Θραύση κάνει ο Μάνος στο Fantasy Manager της Superleague 1!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O επιθετικός του ΟΦΗ έχει επιλεγεί από 1.492 χρήστες του παιχνιδιού εν όψει της 3ης αγωνιστικής με το ποσοστό του να φτάνει το 41% συνολικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ 1

Ο Δημήτρης Μάνος είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 3η Αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League. Ο επιθετικός του ΟΦΗ που σημείωσε 2 γκολ και έδωσε μία ασίστ τη 2η αγωνιστική κατέχει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα, καθώς 1.492  νέοι προπονητές τον επέλεξαν ως επιθετικό  στην ομάδα τους, ενώ συνολικά έχει αποκτηθεί από το 16% των χρηστών.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα, έχοντας αποκτηθεί από 1.125 νέους manager και συνολικά από 41% των παικτών.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί την 3η δημοφιλέστερη «αγορά» για την 3η αγωνιστική, καθώς έχει αποκτηθεί από 888 νέους προπονητές ενώ τέταρτος είναι ο μέσος του Άρη Γιάννης Φετφατζίδης με 865 νέες «αγορές».

Την πρώτη πεντάδα με τις δημοφιλέστερες αγορές της 3ης αγωνιστικής συμπληρώνει ο μέσος του Παναιτωλικού Ντάλσιο με 837 με τη «φήμη» του να φτάνει στο 8%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook