ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό και το Gentikoule.gr να ψάχνει πόσο άλλαξαν οι δύο ομάδες από το τελευταίο παράξενο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι αυτό έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες του κόσμου,όχι μόνο για τις γκολάρες του Ναμπί στο ντεμπούτο του, αλλά και για το επεισόδιο που είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Τότε ο Παναιτωλικός ερχόταν στο Ηράκλειο με στόχο τη νίκη για να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή και να είναι άνετος στην συνέχεια, ενώ ο ΟΦΗ έψαχνε νίκη για να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Φέτος είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αφού οι Αγρινιώτες ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς ενώ ο ΟΦΗ να παραμείνει ψηλά.

Οι δύο ομάδες έχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με πέρυσι, αρχής γενομένης με τους προπονητές, αφού Παπαδόπουλος και Δέλλας δεν θα βρίσκονται στους πάγκους των δύο ομάδων. Ας πάμε τώρα και στις ενδεκάδες για να δούμε τι έχει αλλάξει στις ομάδες.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 3-0

ΟΦΗ: Στρέζος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Μεγιάδο, Ναμπί, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Άργκους, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Λουσέρο, Μαλής, Μανά, Μασουρέκ, Ντίας, Μοράρ.

Αν κοιτάξει κάποιος και παρακάτω τις ενδεκάδας που ξεκίνησαν στην δεύτερη αγωνιστική θα καταλάβει ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες…

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Μάνος./

Παναιτωλικός: Κνέτ, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Σαγνά, Λουσέρο, Ντάσλιο, Φυτόπουλος, Ντίας, Ντουάρτε, Μπραϊροβιτς.

Αναμφίβολα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ να είναι σαφέστατα πλήρης αυτή τη φορά και θα κοιτάξει το τρίποντο και τίποτα άλλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook