Ερασιτέχνης: “Αγάπη και στήριξη για την πρώτη νίκη στο σπίτι μας”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλώντας τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο για την πρώτη εντός έδρας νίκη για φέτος.

Η ανακοίνωση

Η ομάδα μας το Σάββατο (14/9, 7.15μμ), κάνει πρεμιέρα στο γήπεδο μας, με ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Εχοντας ήδη κάνει ένα πολύ θετικό ξεκίνημα, με δυο σημαντικά αποτελέσματα εκτός έδρας με Αρη (1-1) και Παναθηναικό (1-3), ο στόχος είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί στο σπίτι μας και να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και ελπίδα, για μια καλή συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα παιδιά του ΟΦΗ (μας) έδειξαν στα δυο πρώτα παιχνίδια ότι έχουν όλες τις προυποθέσεις φέτος, για να έχει η ομάδα μας, μια καλή σεζόν.
Ας τους δείξουμε και εμείς με την δυναμική παρουσία μας στο γήπεδο, αγάπη και στήριξη στην προσπάθεια που κάνουν.
Καλή Χρονιά και Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ μας!

ΥΓ1: Δεν ξεχνάμε την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ, για να βγάλουμε το εισιτήριο μας. Το κόστος της είναι 10 ευρώ και τα έσοδα πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ως αντιστάθισμα των νόμιμων ποσοστών που θα έπρεπε να λαμβάνει, για τις ανάγκες των τμημάτων του. Η καταβολή του ποσού είναι εφ’ έπαξ και ισχύει όλο το χρόνο. Οσοι έχετε προμηθευτεί την Κάρτα Φίλου, θα επιδεικνύετε την απόδειξη πληρωμής, που έχετε λάβει, για την έκδοση εισιτηρίου.