Τρία νέα εκδοτήρια για το ματς με τον Παναιτωλικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως δημιούργησε τρία νέα εκδοτήρια για το ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ έκανε γνωστό πως για αποφυγή συνωστισμού δεν θα ανοίξουν τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από τις 15:00 μετά το μεσημέρι θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης” προκειμένου να εκδίδουν τόσο την “Κάρτα Φίλου ΟΦΗ”, όσο και τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (19:15).

Το πρώτο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών “Καντάνου” και “Έλλης Αλεξίου” (λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9). Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών “Καντάνου” και “Σμυριλίου” (λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 4). Το τρίτο εκδοτήριο θα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών “Ισαύρων” και “Κοντού”.

Προσοχή: Για την αποφυγή του συνωστισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου ΔΕΝ θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που στεγάζεται στο γήπεδο, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9.

Επίσης οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τόσο το εισιτήριό τους ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, όσο και την “Κάρτα Φίλου ΟΦΗ”, πατώντας ΕΔΩ.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

Θύρες 1, 4, 5: 10 ευρώ

Θύρα 6: 15 ευρώ

Θύρες 2, 3, 8: 25 ευρώ

Θύρα 7: 35 ευρώ

Θύρα 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 35 ευρώ

Θύρα 9 VVIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 50 ευρώ (διάθεση ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια που υπάρχουν περιμετρικά του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης”).

Το παιδικό εισιτήριο έχει 50% έκπτωση επί της κανονικής τιμής και μπορεί να διατεθεί ΜΟΝΟ στις θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 8.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου είναι να συνοδεύεται με κανονικό εισιτήριο. Το παιδικό εισιτήριο ισχύει για παιδιά γεννημένα από το 2009 κι έπειτα, ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, επί της οδού Καντάνου (δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9).

Σας συστήνουμε την ηλεκτρονική έκδοση τόσο του εισιτηρίου, όσο της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ” κι επίσης την έγκαιρη άφιξή σας στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook