«Όχι έναν παίκτη, αλλά πολλούς του ΟΦΗ πρέπει να δει ο Σάντος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τον Φερνάντο Σάντος να δει τους παίκτες του ΟΦΗ και το Gentikoule καταγράφει τι έχουν κάνει φέτος οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το Gentikoule είχε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι την πορεία του φετινού ΟΦΗ χρειάζεται να την παρακολουθήσει ο Φερνάντο Σάντος και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής.

Ο φετινός ΟΦΗ αποτελείται από έναν «κορμό» Ελλήνων ποδοσφαιριστών που μέχρι στιγμής αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας. Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, Μάντζιος, Παπουλής.

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, αυτός που θεωρείται ότι βρίσκεται πιο κοντά από τους υπόλοιπους στην κλήση του στην εθνική ομάδα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο 28χρονος επιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ σε έξι παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ ενώ και με την εν γένει παρουσία του στο πρωτάθλημα «φωνάζει» στον Πορτογάλο τεχνικό ότι πρέπει να κληθεί στην εθνική ομάδα.

Δεύτεροι σε προτίμηση – αλλά όχι σε προσφορά – έρχονται οι Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης. Και οι τρεις κάνουν πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Ταυλαρίδη να είναι εκείνος που κλήθηκε στην εθνική ομάδα για τελευταία φορά. Η κλήση του Μόρα στην εθνική ομάδα δείχνει να «κλείνει την πόρτα» στους αμυντικούς του ΟΦΗ που ωστόσο είναι δεδομένο ότι αν συνεχίσουν με αυτές τις εμφανίσεις, τότε θα αυξήσουν και την πίεση στον Φερνάντο Σάντος.

Τέλος, ο Φώτης Παπουλής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει σκοράρει ακόμα όμως έχει δώσει δύο ασίστ ενώ βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις που δημιουργεί ο ΟΦΗ. Με την ταχύτητα του αλλά και την ποιότητα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής έχει αποτελέσει, δικαιολογημένα, τον βασικό δεξιό εξτρέμ μην δίνοντας την δυνατότητα – με τις εμφανίσεις του – στον Χόρχε Λόπεζ να πάρει φανέλα βασικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook