Το ρομπότ Μεγιάδο: Τρία 90λεπτα με πόνους στους προσαγωγούς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το τρομερό είναι ότι έχει βγάλει και τα τρία παιχνίδια με αφόρητους πόνους στους προσαγωγούς.

Σε πραγματικό “ρομπότ” αναδεικνύεται ο Μιγκέλ Μεγιάδο που παρότι είχε χάσει σχεδόν μια εβδομάδα προπονήσεων, έπαιξε κανονικά σε όλη την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό μεταφέροντας το απίστευτο πάθος του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το τρόμερο της υπόθεσης με τον Αργεντινό μέσο είναι ότι ο Μιγκέλ Μεγιάδο παίζει με θλάση στα δύο τελευταία παιχνίδια δίχως αυτό το γεγονός να επηρεάσει, στο ελάχιστο, την απόδοση του αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και κόντρα στον Παναιτωλικό.

Είναι γεγονός πως ο Αργεντινός μέσος δείχνει φέτος την σταθερότητα που τον έβγαλε στον “αφρό” την περσινή σεζόν, από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που βέβαια λειτουργεί ευεργετικά υπέρ της ομάδας καθώς όλοι εντός του ΟΦΗ περίμενα πως ο Μεγιάδο θα είναι καλύτερος στην δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα – κάτι που ισχύει με την πλειοψηφία παικτών που έρχονται από την Αργεντινή και δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ ξανά στην Ευρώπη όπως συνέβη και με εκείνον που μέχρι πρότινος είχε αγωνιστεί μόνο στην πατρίδα του με την φανέλα της Τσακαρίτα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook